Radionica sirove hrane by Mihaela Devescovi na 5. BIO Marketu

Objava: Četvrtak, 13. Srpanj 2017

Naučite kako napraviti najzdravije sirove slastice i osvježavajući smoothi hit svakog ljeta. Vidimo se u Rapcu. Ova radionica će sve ljubitelje slatkog ostaviti bez daha.

Na radionici najzdravijih sirovih slastica od termički neobrađenih sastojaka koji su puni svih potrebnih enzima i vitamina naučiti ćete kako jednostavno i brzo pripremiti ukusne slastice koristeći prirodne sirove sastojke.  

  

U današnjem užurbanom svijetu često puta nemate vremena razmišljati o tome što jedete, odnosno o utjecaju hrane koju jedete na Vaše zdravlje. Naučite pripremati hranu bez termičke obrade, a priprema se  brzo i jednostavno.

 

Izradite najzdravije slastice bez šećera, brašna, jaja, mlijeka, vrhnja, margarina ili maslaca, a koje su  tako neodoljivo ukusne i sve će slatkoljupce ostaviti bez daha... 

 

Otkrijte što sve, uz pomoć zdrave sirove prehrane, možete promijeniti u svojim navikama, a posebice za zdravlje vaših najmlađih, djece, starijih ili osoba sa zdravstvenim tegobama.

 

Radionice su zamišljene tako da se uz ležernu atmosferu kroz razgovor i zabavu nauči  i sazna više o nutritivnim vrijednostima namirnica i pripremu.

Pripremati ćemo: osvježavajući smoothie, raw tortu čokolada i borovnica i energetske kuglice ☺