Objavljene izmjene LAG natječaja za TO 1.2.2. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava

Objava: Četvrtak, 19. Travanj 2018

LAG „Istočna Istra“ izvršio je izmjenu Natječaja za provedbu tipa operacije 1.2.2. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava, koja se odnosi na izmjenu Obrasca B. Poslovni plan – tablični dio i Priloga IV. – Opis kriterija odabira. 

više...

Obavijest o održavanju radionice za tip operacije 1.2.2. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava u okviru LAG natječaja

Objava: Ponedjeljak, 16. Travanj 2018

LAG „Istočna Istra“ održava posljednju od tri radionice na temu: LAG natječaj za provedbu tipa operacije 1.2.2. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava. Radionica će se održati u Pićnu (Centar za nematerijalnu kulturu Istre) dana 17. travnja 2018. godine s početkom u 18,00 sati.

više...

Kako ostvariti potporu za IAKS mjere iz Programa ruralnog razvoja RH?

Objava: Petak, 13. Travanj 2018

Objavljena je brošura o IAKS mjerama iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. Utjecaj poljoprivrede na okoliš i ruralni prostor u cjelini  je vrlo velik, te se kroz IAKS mjere nastoji umanjiti  ili zaustaviti negativni utjecaj poljoprivrede na prirodne resurse i bioraznolikost.

više...

Novi natječaj za mlade poljoprivrednike - 132 milijuna kuna po novim pravilima

Objava: Petak, 13. Travanj 2018

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 11. travnja 2018. godine novi Natječaj za operaciju 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima iz Programa ruralnog razvoja RH. Na natječaj se mogu prijaviti mladi poljoprivrednici stariji od 18 i mlađi od 40 godina (na dan podnošenja Zahtjeva za potporu) koji posjeduju odgovarajuća stručna znanja i vještine te su po prvi put na poljoprivrednom gospodarstvu postavljeni za nositelja poljoprivrednog gospodarstva, ali ne duže od 24 mjeseca prije podnošenja Zahtjeva za potporu.

više...

Započelo izdavanje konačnih odluka korisnicima koji su se javili na 2. natječaj za operaciju 6.1.1. - Potpora mladim poljoprivrednicima

Objava: Petak, 13. Travanj 2018

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju započela je 05. travnja 2018 s izdavanjem konačnih odluka poljoprivrednicima koji su se prijavili na drugi natječaj za operaciju 6.1.1. Potpora mladim poljoprivrednicima, u okviru Mjere 6 Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

više...

Agencija objavila konačnu rang listu za natječaj iz operacije 4.1.1.

Objava: Petak, 13. Travanj 2018

Agencija za plaćanja objavila je konačnu rang listu korisnika iz natječaja za operaciju 4.1.1. »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« sektor stočarstva i peradarstva, za poljoprivredna gospodarstva ekonomske veličine preko 250.000 EUR standardnog ekonomskog rezultata.

više...

Objavljen Natječaj za podmjeru 17.1. - Osiguranje usjeva, životinja i biljaka

Objava: Petak, 13. Travanj 2018

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu podmjere 17.1. Osiguranje usjeva, životinja i biljaka iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

više...

Svečano predstavljanje Financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja

Objava: Petak, 13. Travanj 2018

Ministarstvo poljoprivrede, u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije i Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak omogućiti će poljoprivrednicima povoljnije financiranje projekata, a sve pomoću financijskih instrumenata, novog oblika potpore iz Programa ruralnog razvoja.

više...

INFO DAN HBOR-A

Objava: Utorak, 10. Travanj 2018

LAG „Istočna Istra" u suradnji sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak organizira INFO DAN HBOR-A dana 17.04.2018. od 9,30 do 13,00 sati u prostorijama LAG Istočna Istra, Rudarska 1, Labin.

više...

Održava se radionica za tip operacije 1.2.2. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava u okviru LAG natječaja

Objava: Ponedjeljak, 09. Travanj 2018

LAG „Istočna Istra“ održava radionicu na temu: LAG natječaj za provedbu tipa operacije 1.2.2. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava. Radionica će se održati u Labinu (Gradska knjižnica Labin, Polivalentna dvorana), sutra, 10. travnja 2018. godine s početkom u 18,00 sati.

više...

Sudjelujte u izradi Lokalne razvojne strategije Istočne Istre

Lokalna razvojna strategija LAG-a „Istočna Istra“ 2014. – 2020.

saznajte više

Kako postati član LAG-a Istočna Istra?

Uključi se u razvoj lokalne zajednice!

saznajte više
LAG Brošura

Prolistajte našu informativnu brošuru

Prijavite se na naš newsletter

Sufinancirano sredstvima pretpristupnog EU programa IPARD kroz mjeru LEADER

Europska Unija - Leader - Republika Hrvatska
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj