Poziv na prezentaciju aktivnosti fonda za razvoj poljoprivrede i agroturizma Istre

Objava: Četvrtak, 06. Lipanj 2019

Pozivamo sve predstavnike obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG-a), pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje poljoprivredne djelatnosti i ribarstva, pravne i fizičke osobe registrirane za promicanje ruralnog razvoja, obrti i mala poduzeća kojima je poljoprivredna proizvodnja i ribarstvo primarna djelatnost te sve zainteresirane na prezentaciju mogućnosti i uvjeta financiranja posredstvom Fonda za razvoj poljoprivrede i agroturizma Istre.

više...

Poziv na radionicu predstavljanja LAG Natječaja za provedbu tipa operacije 1.1.2. Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima (sukladan TO 4.2.1. iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.)

Objava: Ponedjeljak, 27. Svibanj 2019

LAG Istočna Istra održati će radionicu predstavljanja LAG Natječaja za provedbu tipa operacije 1.1.2. Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima (sukladan TO 4.2.1. iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.) 

Edukacija će se održati u srijedu, 29. svibnja, u vijećnici Općine Kršan s početkom u 12.00 sati.

više...

Poziv poljoprivrednicima

Objava: Ponedjeljak, 27. Svibanj 2019

VRHUNSKE DELICIJE OD KVARNERSKOG ŠKAMPA UZ CHUI I SILENTE NA 4. FESTIVALU KVARNERSKOG ŠKAMPA

Objava: Utorak, 21. Svibanj 2019

Saznajte zbog čega je kvarnerski škamp jedna od najcjenjenijih poslastica mediteranske kuhinje, te posjetite ovogodišnji 4. Festival kvarnerskog škampa koji će se održati 25. svibnja 2019. godine na rivi u središtu Rapcu u vremenu od 18 do 23 sata. Jela se spravljaju isključivo od kvarnerskog škampa ulovljenog od strane lokalnih ribara, članova Lokalne akcijske grupe u ribarstvu „Alba“.

više...

OBJAVLJEN 3. LAG NATJEČAJ

Objava: Petak, 17. Svibanj 2019

OTVOREN NATJEČAJ ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 1.1.2. POVEĆANJE DODANE VRIJEDNOSTI POLJOPRIVREDNIM PROIZVODIMA (SUKLADAN TO 4.2.1.)

više...

Otkazuje se proljetna gastro-biciklistička manfestacija "Terra Albona"

Objava: Petak, 10. Svibanj 2019

Grad Labin, LAG Istočna Istra, BBK Istra bike i Bike Centar Rabac obavještavaju sve prijavljene sudionike da zbog ponovne najave pogoršanja vremenskih prilika i najavljene kiše, proljetna biciklijada "Terra Albona" neće biti održana.

više...

Biciklijada „Terra Albona“ odgođena za 12.svibnja 2019.

Objava: Četvrtak, 02. Svibanj 2019

U ime Grada Labin, LAG Istočna Istra, BBK Istra bike i Bike Centar Rabac obavještavamo Vas da smo zbog najave pogoršanja vremenskih prilika, i ponovno najavljene kiše, ovaj puta  za nedjelju, 05. svibnja 2019., primorani još jednom odgoditi biciklijadu „Terra Albona“. Novi termin održavanja biciklijade „Terra Albona“ je nedjelja, 12. svibnja 2019. 

više...

Televizijska vrtlarica Kornelija Benyovsky Šoštarić popunila dvoranu Gradske knjižnice Labin

Objava: Ponedjeljak, 29. Travanj 2019

U petak 26. travnja 2019. godine u organizaciji LAG-a „Istočna Istra“, u sklopu 11. Sajma cvijeća u Labinu, održana je radionica „Priprema vrta u proljeće“ koju je vodila poznata televizijska vrtlarica, dipl. ing. agr. Kornelija Benyovsky Šoštarić, promotorica organskog vrtlarstva s dugogodišnjim iskustvom.

više...

Radi najavljene kiše odgađa se biciklijada "Terra Albona"

Objava: Četvrtak, 25. Travanj 2019

Obavještavamo Vas da zbog pogoršanja vremenskih prilika odgađa se biciklijada "Terra Albona" koja će se održati u novom terminu - 05. svibnja 2019. godine!

više...

Radionica „Priprema vrta u proljeće“ – by Kornelija Benyovsky Šoštarić

Objava: Petak, 19. Travanj 2019

LAG „Istočna Istra“ organizira besplatnu radionicu na temu „Priprema vrta u proljeće“ koju će održati omiljena i poznata televizijska „vrtlarica“ Kornelija Benyovsky Šoštrić.

više...

Sudjelujte u izradi Lokalne razvojne strategije Istočne Istre

Lokalna razvojna strategija LAG-a „Istočna Istra“ 2014. – 2020.

saznajte više

Kako postati član LAG-a Istočna Istra?

Uključi se u razvoj lokalne zajednice!

saznajte više
LAG Brošura

Prolistajte našu informativnu brošuru

Prijavite se na naš newsletter

Sufinancirano sredstvima pretpristupnog EU programa IPARD kroz mjeru LEADER

Europska Unija - Leader - Republika Hrvatska
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj